ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TOTAL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ !
 Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας !

Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας νοιώστε τη μοναδική εμπειρία να ζήσετε σε ένα αυθεντικό σκηνικό της Άγριας Δύσης σε συνδυασμό με οικολογικές κτιριακές αλλά και υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αυτή είναι η εισαγωγή των υπεύθυνων για το Ranch.Εκεί που θα βρεθούν οι σχολές του Ολυμπιακού την Κυριακή 1η Ιουνίου.Την πρώτη ημέρα του φετινού καλοκαιριού. Το RANCH είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί και να μας χαρίσει μια ακόμα εμπειρία μαζί με τον Ολυμπιακό.

 

  • Η αναχώρηση απο τον Αίαντα στην Ανθούσα είναι προγραμματισμένη για τις 08.15.
  • Η άφιξη μας στο Ranch υπολογίζεται περίπου στις 10.00.

περιήγηση με το τρένο !!Τα παιδιά αλλά και οι γονείς που θα βρεθούν στο RANCH θα μπορέσουν να παίξουν διάφορα αθλήματα εκτός απο το αγαπημένο σε όλους μας ποδόσφαιρο.Γήπεδα μπάσκετ, βόλευ, τέννις ,μπιτς βόλευ αλλά και πινγκ-πονγκ θα είναι στην διάθεση όλων.Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει πεζοπορία στην ελεγχόμενη απο το RANCH ορεινή περιοχή του Σοφικού.

Ένα τρένο το οποίο περνά μέσα και απο την "παραμυθούπολη" θα είναι στην διάθεση μας, ενώ για τους τολμηρούς υπάρχει πάντα και η ιππασία !

 ιππασία !

Στον ευρύτερο χώρο του RANCH λειτουργούν όλη την ημέρα αρκετά  saloons-αναψυκτήρια  για snacks και καφέδες. 

  • Το μεσημέρι στις 15.00 θα επισκεφθούμε το εστιατόριο των εγκαταστάσεων..!!!

Το μεσημέρι και μετά απο το μπάνιο και το παιχνίδι  στις πισίνες των εγκαταστάσεων θα φάμε στο κεντρικό εστιατόριο του Ranch και αφού χαλαρώσουμε απο το πρώτο μέρος της εκδρομής μας, θα εξορμήσουμε και πάλι  στις εγκαταστάσεις. 


  • Η αναχώρηση απο το ράντσο υπολογίζεται στις 20.00
  • Η επιστροφή μας υπολογίζεται το βράδυ της Κυριακής περίπου στις δέκα στον Αίαντα στην Ανθούσα .


Για οποιαδήποτε πληροφορία η απορία όσο αφορά την εκδρομή, μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία της σχολής Παλλήνης στο 210 6616987.

Αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για το ράντσο στο Σοφικό δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του στο www.ranch.gr 

εκεί θα είμαστε την Κυριακή !!

 

 

 

 
© 2014 totalfootball.gr
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla