ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TOTAL

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Πραγματοποιήθηκε  το 2ο επιμορφωτικό σεμινάριο της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με θέμα:

"Empowering Coaching: Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης του Κλίματος Ομάδας"

Στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βρέθηκαν 30 προπονητές από τις Σχολές Αλίμου, Βάρης, Ελαιώνα, Μεγάρων, Παλλήνης, Ταύρου και Χαλανδρίου όπου παρακολούθησαν το Σεμινάριο και συμμετείχαν ενεργά με συζήτηση και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

σεμιναριο

Όπως αναφέρεται και στο επίσημο site του Ολυμπιακού, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δίνει μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση και επιμόρφωση των στελεχών του και ειδικότερα των προπονητών της Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το πλαίσιο και με στόχο την ενίσχυση του έργου και την βελτίωση των ικανοτήτων των προπονητών, αλλά και την κατανόηση του σημαντικού ρόλου που έχουν στην παρακίνηση και την ανάπτυξη των αθλητών μας, η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πραγματοποίησε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, επιμορφωτικό Σεμινάριο.

Κύριος εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, κύριος Χαράλαμπος Ζελενίτσας σε συνεργασία με τον κύριο Νίκο Ζουρμπάνο, Ph.D., μέλος της ομάδος Ενδυμάμωσης του Κλίματος Προπόνησης της Ομάδας στην Ελλάδα, από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εφαρμόζεται από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Birmingham.
Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου , εφαρμόζει ένα πλήρες πρόγραμμα επιμόρφωσης των στελεχών και προπονητών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Έπειτα από το πρώτο Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Σχολών Ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον Αύγουστο και το σημερινό Σεμινάριο, θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιου τύπου ενέργειες στο αμέσως προσεχές διάστημα.

 

 

 
© 2014 totalfootball.gr
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla