Total Radio
Super League 1

Super 3: «Ότι πιο ντροπιαστικό η ήττα από ΠΑΣ, δεκτή η συγγνώμη σας»

Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Άρη Super-3 τοποθετήθηκε τόσο για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα την οποία χαρακτήρισε την πιο ντροπιαστική της ιστορίας του συλλόγου, όσο και για τη νίκη στο παιχνίδι της Τούμπας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: αναφέρει

«Εντελώς συνειδητοποιημένα κρατήσαμε και θα κρατήσουμε από εδώ και στο εξής μια συγκεκριμένη στάση στις δύσκολες στιγμές του σωματείου και άμα αυτές είναι φρέσκες θα κάνουμε ησυχία. Δε θα ξεχάσουμε, ούτε θα κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, ούτε θα προσπεράσουμε, απλά θα κάνουμε ησυχία κρατώντας ισορροπίες για το καλό του σωματείου.

Θα αναλύσουμε την οποιαδήποτε τραγωδία, στην οποιαδήποτε μετ’ έπειτα επιτυχία. Εκεί που οι περισσότεροι βαράνε παλαμάκια και ζητωκραυγάζουν.

Καλώς η κακώς όταν μιλάει ο σύνδεσμος έχει μια βαρύτητα ο λόγος του αν και αυτό δεν είναι καλό να γίνεται… Εμείς είμαστε ένα μόνο κομμάτι του συλλόγου και οποιαδήποτε άποψη που θα έχουμε, δεν θα είναι ο τροχονόμος απέναντι στον σύλλογο για το πως θα κατευθυνθεί. Είναι απλά μια άποψη. Σταματήστε να έχετε την εντύπωση ότι η άποψη του συνδέσμου πρέπει να είναι η κατευθυντήρια γραμμή του συλλόγου. Αυτά είναι παλιά στερεότυπα άλλων εποχών και αλλού τρόπου σκέψης…

Αν θα χαρούμε με μια επιτυχία του συλλόγου, δεν θα είναι η επιβεβαίωση κάποιου προσώπου όπως και αν κάνουμε κρητική και γυρνάει το μυαλό μας δεν είναι άρνηση.. Όταν βράζει ο τόπος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ησυχία -όχι να κρυφτούμε- απλά να κάνουμε ησυχία. Γιατί πάνω στην γενική τρέλα, το “τσακ” το δικό μας μπορεί να καταστρέψει τα πάντα, όπως και σε αντίστοιχη περίπτωση χαράς, όταν όλοι είναι χαμογελαστοί και ζητωκραυγάζουν, θα σκύψουμε το κεφάλι κάτω θα ανάψουμε τσιγάρο και θα φορτώσουμε μπαταρίες για το πως θα αντιμετωπίσουμε την επόμενη γκέλα…

Στο δια ταύτα…

ΝΤΡΟΠΗ για τον σύλλογο και την ιστορία του το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας με τα γιάννενα!!! Η πιο ντροπιαστική ήττα του σωματείου από την στιγμή που ιδρύθηκε, η πιο ντροπιαστική αγωνιστική στιγμή της ιστορίας του… και τέτοιες στιγμές υπεύθυνοι είναι ΟΛΟΙ!!!

‘Όλοι αυτοί που αγωνίζονται μέσα στο χορτάρι και όλοι αυτοί που πρέπει να τους δώσουν να καταλάβουν που είναι και τι πρέπει να κάνουν.

Μια εβδομάδα χάσαμε τον ύπνο μας, μια εβδομάδα έσπασαν τα νεύρα μας και για το αποτέλεσμα και για το πως κάποια συγκεκριμένα μέσα χρησιμοποιούν τέτοιες στιγμές για να δημιουργήσουν πρόβλημα ενότητας στον σύλλογο… Ο κόσμος έχει δίκιο να αντιδράει έτσι αυτές τις στιγμές και να ζητάει ευθύνες από τους παίκτες και τον κάθε υπεύθυνο γύρω από το αγωνιστικό τμήμα και την διοίκηση.

Δεν θα την ξεχάσουμε αυτήν την ήττα, δεν θα την ξεχάσουν και οι επόμενες γενιές αυτήν την ήττα για αυτό κανονίστε οι επόμενες γενιές να συζητάνε ότι όταν ο ΑΡΗΣ το 2021 μες στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ είχε αυτήν την ήττα – ντροπή, ήταν η χρονιά που μετά από 51 χρόνια πήρε τρόπαιο!!! Εσείς που δημιουργήσατε αυτήν την ήττα κανονίστε τέλος Μαΐου να εξιλεωθείτε. Χθες κάνατε το αυτονόητο για τον εαυτό σας, δημιουργήσατε μια ισορροπία μέσα στο μυαλό σας έτσι ώστε βγαίνοντας την Τετάρτη από την φισούνα να έχετε την δύναμη να κοιτάξτε τον κόσμο στις κερκίδες στα μάτια. Και μην ξεχνάτε ότι την Τετάρτη είναι ένα από μια σειρά παιχνίδια μέχρι την εξιλέωση του Μαΐου. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία του 70′ στο Καυτατζόγλειο φέτος πρέπει να γίνει έγχρωμη με τα πρόσωπα σας μέσα… αυτό από εδώ και περα πρέπει να είναι το κίνητρο σας και το προσωπικό και το εγωιστικό.

Από εχθές το βράδυ, δεκτή η συγγνώμη σας. Θα βοηθήσουμε και θα στηρίξουμε όπως κάνουμε πάντα… Το έχουμε πει και το έχουμε γράψει και στο παρελθόν συμμετέχουμε σε ένα από τα πιο βρώμικα και δολοπλόκα πρωταθλήματα του πλανήτη. Και δεν μας αρέσει, δεν το γουστάρουμε… Προτιμάμε να βγούμε από αυτά τα βρώμικα φώτα της δημοσιότητας και των συμφερόντων σαν σύλλογος, να βάλουν 11 τσακάλια την κιτρινόμαυρη με τον θεό στο στήθος και να γυρίσουμε τα χωράφια και τις γειτονιές με μια μπύρα στο χέρι και να τραγουδάμε για την ομάδα μας… Φυσικά το ότι ακραίο μπορούμε να διαχειριστούμε , να στηρίξουμε και να πιστεύουμε εμείς για την δικιά μας ιδεολογία δεν μπορούμε να το επιβάλουμε στην συνείδηση του απλού κόσμου.

Κάπου εδώ θα πάμε σε μια άλλη παράμετρο που είχε να κάνει με την οικογένεια μας…. Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταντήσει από οπαδοί, με ότι συνεπάγεται αυτό που και σαν φύση έχουμε την δικαιολογία να κάνουμε πέντε μ@@@ς παραπάνω, έχουμε καταντήσει κοινωνικοί λειτουργοί του συλλόγου αυτό μπορεί να είναι ένα κατάλοιπο της ψυχής μας του παρελθόντος, που οπαδικά ο σύνδεσμος δημιούργησε πολλά προβλήματα και στον σύλλογο και στον κόσμο

με ότι συνεπάγεται μετέπειτα…

Η στάση μας αυτή δεν είναι αδυναμία. Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και πολύ συνειδητοποιημένο. Δε δείχνουμε κανέναν με το δάχτυλο μέσα στην οικογένεια μας. Ούτε για να τον ανεβάσουμε παραπάνω από αυτό που του αξίζει, αλλά ούτε και για να τον μηδενίσουμε. Προσπαθούμε να κρατήσουμε μία ισορροπία απέναντι σε όλο τον κόσμο, για να ξαναβρεθεί η ομόνοια που του έλειπε τα τελευταία χρόνια. Θα θέλαμε όμως να ζητήσουμε από όλους εσάς να καταλάβετε ένα πράγμα. Όταν στο 0-5 πεταχτούν πέντε μπουκάλια νερό μέσα, κανένας -ότι λόγο και να έχει- δεν έχει το δικαίωμα να δείξει με το δάχτυλο το πέταλο και να γιουχάρει. Όχι γιατί εμείς είμαστε οι “γαμ@@” και οι νταβατζήδες, απλά γιατί κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ρίξει το βάρος της αντίδρασης σε εμάς, σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή του σωματείου.

Δείχνουμε σεβασμό σε όλους, θέλουμε σεβασμό από όλους, απαιτούμε σεβασμό από όλους.

Έχουμε να κάνουμε με παιδιά που βράζει το αίμα τους, έχουμε να κάνουμε με παιδιά στοχοποιημένα που έχουν δώσει τη ζωή τους για τον ΑΡΗ (ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ), αλλά 0-5 από τα γιάννενα μέσα στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ, και να φεύγουν πέντε μπουκάλια νερό, αυτό δε σηκώνει γιούχα προς το πέταλο κύριοι.

Δε θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε. Μην τη βλέπετε ότι ξέρετε παραπάνω από αυτά που σας αναλογούν…Βάζουμε εδώ μία τελεία και δε θέλουνε να ξανα ανοίξουμε αυτό το θέμα, γιατί είναι θέμα ίντριγκας και εσωστρέφειας.

Τελειώνοντας, τον Σύλλογο τον ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ. Τον κόσμο του Συλλόγου τον θεωρούμε κυριολεκτικά οικογένεια μας. Η χαρά μας όταν ο κόσμος είναι ενωμένος και το σωματείο έχει επιτυχίες, δεν είναι επιβεβαίωση κάποιας κατάστασης, όπως και οι δύσκολες στιγμές δεν είναι μηδενισμός σε όλα… Η υγεία είναι να βρίσεις πολύ όταν πριν και μετά έχεις μιλήσει και πολύ θετικά. Αυτοί που μόνο βρίζουν και ψάχνονται να βρίσουν, ή και αυτοί που μόνο χαίρονται και ψάχνονται να χαρούν μόνο, είναι άρρωστοι -ο καθένας για το δικό του λόγο- και αυτό δεν έχει να κάνει με το σωματείο αλλά με τον εαυτό τους.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, δεκτή η συγνώμη τους αλλά και σεβαστές οι απαιτήσεις μας».

Σχολιασε το αρθρο

Γραψε το σχολιο σου

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δημοφιλείς Ειδήσεις Εβδομάδας

To Top